Nagyon ÉSZAK! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Északi-fokhoz | 2025. május 29. - június 9.

Úticél: Hajóutak, Észak-európai hajóutak
Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás módja: repülő+hajó
Időtartam: 11 éj
Típus: Hajóút
Indulás: 2025-05-29

 

Nagyon ÉSZAK! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Északi-fokhoz
2025. május 29. - június 9.

Hamburg (Germany), Alesund (Norway), Honningsvag (North Cape) (Norway), Tromso (Norway), Trondheim (Norway), Molde Fjord (Norway), Bergen (Norway), Hamburg (Germany)

Csoportos hajóutak egyre népszerűbbek azok körében, akik a kényelmes és gondtalan utazást részesítik előnyben. A Chemol Travel büszkén kínálja az MSC Preziosa hajóútját, amely egy magyar idegenvezetővel kísért, felejthetetlen élményt nyújtó kalandra hív. Fedezze fel velünk Észak-Európa lenyűgöző tájait, miközben az MSC Preziosa fedélzetén élvezi a luxus minden szolgáltatását.

Indulásunk Budapestről, menetrend szerinti repülőjárattal Hamburgba, ahol megkezdődik a varázslatos utazás. Első állomásunk Hamburg, Németország, ahonnan elindulva az északi fjordok és a lenyűgöző norvég tájak felfedezése vár ránk. Úti céljaink között szerepel Alesund, a gyönyörű sziklás tengerpartokkal és hangulatos utcákkal; Honningsvag a híres Északi-fok közelében; Tromso, amely az Északi-sarkkörön túl található; Trondheim, Norvégia történelmi fővárosa; Molde Fjord, amely a látványos fjordok és hegyvidékek miatt különösen népszerű; és Bergen, Norvégia egyik legkedveltebb kikötővárosa.

Az MSC Preziosa minden egyes állomáson kínál programokat, melyek során felfedezhetjük a helyi kultúrát és természeti szépségeket, mindezt magyar nyelvű idegenvezetés mellett, így garantálva, hogy semmi ne maradjon rejtve az utazás során. Az utazás végén ismét Hamburgban kötünk ki, ahonnan repülővel térünk vissza Budapestre.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy az irodánk szervezésében, egy luxushajón, magyar idegenvezető társaságában fedezze fel Norvégia varázslatos fjordjait és városait. Az MSC Preziosa hajóútja ígéretes kaland és felejthetetlen élmények sorát kínálja, amely minden utas számára életre szóló emléket jelent.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra